Tuesday, 8 May 2007

all you can eatI fredags var det dags för en helkväll med Nyköpingsgänget. Vi fick ta med oss våra respektive, vilket kanske var tur. För vem annars kan bära hem mig när fötterna värker? Efter middagen var vi på Järvhedens sista föreställning på hans turné "Bägge sidor av Järven". Han var ju med på vårt releaseparty så därför visste jag vem han var. Innan dess hade jag faktiskt ärligt talat ingen koll. Nu vet jag att han är grymt rolig, har en vacker sångröst och har öppnat upp för "dubbel-ironins" comeback. Jag använder mig ofta av dubbel-ironi, speciellt för att inte verka dum;) Eller för att undkomma att man faktiskt är j-kligt sarkastisk, men snabbt ångrat sig... se hans show så förstår du vad jag menar. Nyköping känns som en liten håla jämfört med Norping, och vi blev ständigt jämförda med invånarna under kvällen, de själva verkar inte ha en högre tro om varken sig själva eller staden. Fast jag var tvungen att hålla med, när jag såg hur de dansade. Plötsligt kändes Norping som en nöjesmetropol. I lördags bar det av till Malmö. Där åt jag och maken på en restaurang som erbjuder smaskiga revbenspjäll (fast jag föredrar kycklingvingarna). Maken tog "all-you-can-eat" och jag blev illamående av att sitta och se honom trycka i sig flera portioner. Då trodde jag att jag hade hittat lösningen på min diet, tänk om jag kunde bli mätt på att se andra äta! Men nej, nästa dag kom hungern tillbaka. Attans. Vi åkte över till Köpenhamn på söndagen och tyvärr (eller lyckligtvis) blev det inga skor. Men lite vin följde med hem till Sverige. Lyckliga viner;)

3 comments:

 1. Hej, later jattekul att ga pa stand-up. Jag kollade in Jarvheden pa Youtube och han verkade rolig. Han pratade om att han ville starta en egen Big Brother sapa o valja de mest desperata deltagarna, men sedan skulle han i smyg lata bli att filma dem! haha tank dig de dar typerna som gor allt for att bli kanda halla pa dar inne i 100 dagar och sen fa veta att ingen har sett dem. Skon tanke.

  Jasa jag visste inte att Nykoping var en san hala jamfort med Norrkoping, vet inte varfor men bara for det ligger nara Sthlm kanske man tror att det ar storre o coolare.
  En weekend i Malmo o Kopenhamn lat inte fel. Ni maste vara experter pa de dar staderna nu. Jag har pratat sa lange med Sanna om att aka ner o halsa pa sa vi kan dra over till Kopenhamn tillsammans. Jag har fatt for mig att det kryllar av boutiqer och snygg design dar (som man visserligen inte skulle ha rad med). Bra jobbat med skorna! Vin later som en battre investering just nu :) Kram

  ReplyDelete
 2. Nu har jag hittat din blogg. Kram till er från oss.

  ReplyDelete
 3. Oj, nu er det ut som att Richard skickade förra inlägget. Var ju från mig och Juni

  ReplyDelete