Thursday, 1 October 2009

nytt i garderoben


I tisdags åkte jag för första gången till Stockholm Quality Outlet i Barkarby. Det fanns rätt mycket fint med 30-70% rabatt. Jag slog till på en jacka från HOPE och en skjortklänning i flanell från Cottonfield som jag säkert kommer bo i under hösten.

Dåliga bilder men här ser ni vad pappa hjälpte mig fixa i garderoben. Inspirerad av Märtas lägenhet har jag satt upp en tavellist som jag fäst en stång under (IKEAs köksavdelning). Här kan jag hänga scarfes, smycken, skor, väskor och alla plagg som känns extra fina. Eller också är det ett utmärkt ställe att hänga allt det där jag släpar fram och provar när jag har klädångest istället för att slänga på golvet och sängen som jag brukar.

2 comments:

  1. Mycket smart! Vi har två bekänter...som man oftast inte ser, och tillslut så brukar de tippa framåt och alla kläder hamnar på golvet.

    ReplyDelete
  2. Det är jättefint med såna herrbetjänter, jag har varit på jakt efter en ett tag nu. De är i alla fall gjorda för att ösa kläder på (i rimliga mängder!) så det känns mer ok än att begrava t ex en stol. Kommer nog alltid ha en klädhög dock, det är svårt att lära gamla hundar nya tricks!

    ReplyDelete