Wednesday, 7 April 2010

osannolik sångare


Dagens framförande kommer från en taiwanesisk skolpojke. Med en spännande frisyr och otroligt ansiktsuttryck framför han Whitney Houston på ett makalöst sätt ( jag är lätt att imponera på).

4 comments:

 1. haha vad söt han är i den där frisyren. Jag blir också impad :)

  ReplyDelete
 2. Gud, han skulle ju kunnat vara spöksångare för Whitney på hennes turné?

  Passar samtidigt på att kommentera Emmas inlägg - av någon märklig anledning går inte det.
  Blev helt uppblåst och mallig när jag såg att du hade en Loney Dear-låt. Sådär "Mäh, från Jönköping. Jag vet vem Emil är. Har sett honom massa gånger. När jag jobbade på Kulturhuset kunde jag höra när han och sångaren från Marionettes repade med Uno Svenningsson." Fast jag fattade liksom inte att det var något speciellt. Det krävs tydligen ett Youtubeklipp på din blogg (ditt godkännande genom din erkänt goda smak?) för jag ska fatta och också lyssna :)
  Hej uppsats om absolut inget.

  ReplyDelete
 3. Jaså är han från dina trakter den där Emil? Kul, det visste jag inte. Men jag får det inte att gå ihop att han skulle repat med Uno Svenningsson!?? Wtf? :O

  ReplyDelete
 4. Det var nog mer en tillfällighet. Eller ja... En i Freda' har sin studio i Kulturhuset. Han har producerat åt The Marionettes. Kanske också till Loney dear? Hursom. Freda har släppt ny platta och har repat i Kulturhuset. Och då kom väl dom dit för att lyssna/jamma :)

  ReplyDelete