Monday, 29 November 2010

julpynt: inspiration


Alla bilder kommer från Livingetc.

Jag har alltid pyntat rätt så traditionellt men blir sugen på lite förändring när jag ser de här bilderna. Kanske handlar det bara om att jag är sugen på att byta ut mitt gamla, trötta hus och flytta till en vit lägenhet?

8 comments:

 1. Fint ju! Jag köpte faktiskt lite "pynt" igår...mitt första.

  ReplyDelete
 2. okej då kommer det snart rassla till så sitter du där med fyra kartonger märkta julpynt :)
  Jag sitter och väntar på att orken ska komma för att sätta upp något, just ny pyntar jag bara i fantasin. Men det blir himla fint!

  ReplyDelete
 3. Jag har lyckats hålla mina julpynt i en brun flyttkartong. Trots att man är är en julfantast så tycker jag att det enkla är finast, inget överdådigt får ändå plats i lyan.

  ReplyDelete
 4. Men gamla hus är väl fina med nytt julpynt också! Min mamma brukade köra på tema, iaf på granen.

  ReplyDelete
 5. Leila, det har du såklart rätt i! Nu blev jag nyfiken på din mammas olika teman, menar du färger eller ännu mer specifikt? Min fantasi börjar springa iväg... exotiska frukter, seriefigurer, havet... :)

  Elizabeth, klart man inte behöver många kartonger när man firar jul året runt! haha

  ReplyDelete
 6. Jag gillade kulorna i klasar på väggen. Och vad snyggt det var med vitmålade vinflaskor!

  ReplyDelete
 7. Haha! Dina teman låter ju fabulösa! Mamma var lite simplare: typ röd-guldigt, metallicblått, silvrigt, ja typ så.. Men exotiska frukter lät roligare! Kör på't!

  ReplyDelete
 8. haha jag får be min mamma ta med sina plastfejkfrukter som hon av någon anledning hade som dekoration på 90-talet. Tror äkta bananer och ananas blir lite för tungt!

  ReplyDelete