Friday, 28 January 2011

bordsskick


Ikväll gick vi till stamhaket för att äta middag. Ugnsrostade rödbetor, getost och valnötter bland annat. Middag med James bredvid innebär att man mellan varje tugga plockar upp leksaker, servetter och andra föremål från golvet. Inte en gång, eller tio gånger, utan 138 gånger ungefär. Sen är det roligare att sitta bak-o-fram i stolen och stirra på gubbarna vid bordet bakom. Och ibland bjuder han på ett vrål och vi på ett Shhhhhhhhhhhh!!!! Men han får alltid beröm av personalen så vi törs gå tillbaka.

2 comments:

  1. De e bra. Jag tycker folk i allmänhet borde ta med sig barn ut mer. Det borde vara mer som i Spanien, Grekland eller vilket annat land söderut som helst.

    ReplyDelete
  2. Ja det borde det verkligen. Har alltid tyckt det är synd att vi inte blandar åldrar mer. Småbarn, pensionärer och tonåringar på samma gång. Men jag kan förstå nu efter att jag fått barn varför man kan tycka det är omständigt att äta ute, i alla fall om man har mer än ett småbarn att hålla reda på. Jag tror det håller på att bli vanligare dock.

    ReplyDelete