Wednesday, 27 April 2011

sovrumstilläggHar pimpat sovrummet med guldlamporna från farmor och ett par gula, sammetskuddar. Om jag bara kunde bestämma mig för vad som ska hänga ovanför sängen också. Beslutsångest deluxe.

5 comments:

 1. Schnyggt! Men vad står valen emellan då? Finns ju så mkt snyggt...

  ReplyDelete
 2. Jag har köpt ett gäng ramar i olika storlekar, nu återstår det att välja foton att sätta i, om det ska vara svartvita eller färg samt om jag ska hänga många ramar eller bara två stora. Om jag inte begränsar mig till mina egna foton så finns det inte en chans att jag någonsin kommer bestämma mig! Hur sjutton lyckas ni andra?

  ReplyDelete
 3. åh, är det lövtapeten från duro gammelsvenska-kollektionen? vi stod i valet och kvalet mellan den och en annan och bestämde oss för den andra. fast nu när jag ser de här bilderna ångrar jag mig lite ...

  ReplyDelete
 4. hej fabriken, ja det stämmer att det är duro och deras "lilla dockekulla". Den är verkligen jättehärlig, önskar att jag tapetserat hela rummet och inte bara en vägg men det kan ju ordnas någon dag. Nu blev jag nyfiken på vilken tapet ni valde. Det fanns ju så många fina. Vi har även deras Haga i blått men det rummet blev inte lika lyckat.

  ReplyDelete
 5. ja, det var väldigt svårt att välja för det fanns så mycket fint. vi valde den här till sovrummet: http://www.tapeter-tyger.se/duro/gammalsvenska/037-16.htm

  ReplyDelete