Tuesday, 10 July 2007

livet är som pannacottaDagarna bara flyter förbi. Regn hela veckan och för många jorgubbsmackor senare känner man sig lika hängig som vädret. Försöker pigga upp mig med lite socker, men en halvtimmes uppåtgång mot två timmars humörsvängningar är knappast värt tanken. Sista arbetsveckan har för länge sedan passerat och midsommardagar i Tjuvkil följdes av golf och konstigt härliga dagar i Stockholm. Det kändes som att vi knappt hann säga hej så var det dags för hejdå. Men vi hann ju i alla fall supa till oss och bete oss som svin... Vi är inte ens speciellt bra på det heller, men det var ju ett godkänt försök. Jag har hunnit lugna ner tempot, njuter av att vara ledig och skjuter lätt på kurserna i logistik och webbpublicering. De senaste veckorna har varit så hektiska, så jag försöker bara ladda batterierna inför hösten. Ser verkligen fram mot bröllopspresenten! kram


ps. livet är som pannacotta... mjuk, len och smakar ljuvligt av vanilj och vit choklad, dock kan det bli lite för mycket av det goda ibland.

2 comments:

  1. Vilken konstig sommar. Forst var det jattevarmt har och man kande sig stressad av allt man borde gora ute i det fina vadret. Sen blev det bara gratt, gratt och mera gratt. Jag vet inte om det kanns som sommaren inte borjat eller som att den ar slut.
    Forstar om det ar svart att ta tag i kurserna nar det ar sa lockande att bara vila ut och ladda innan nasta jobb. Apropa jordgubbar, har knappt atit en enda i sommar. Som sagt, konstig sommar!

    ReplyDelete
  2. ...och konstigare blir det. fotade en snöbild förra veckan. hade haglat så mycket så att det såg ut som snö på vägen...

    ReplyDelete