Wednesday, 4 August 2010

semestern


Vi hyrde ett fantastiskt ställe vid vattnet på Dalarö och fyllde det med kompisar i två veckor. Nick var där och paxade bästa solstolen tidigt varje morgon. Elsa såg till att tennisbollen alltid var i rullning. Anette hittade bästa glassen till jordgubbarna. Daniel grillade regnbågar han fångat själv och som Elizabeth fyllt med det bästa från Thailand. Scott eldade nästan upp bastun. Jakob läste Ture Sventon och kramade sin VM-boll. Jenny ville bara till Korsika. Anders skrattade tills vi ville spela spel. Brorsan kom förbi för kvällsdopp igen och igen. Jag lyssnade på sommar och kletade med solkräm. Och James han var bara såå lycklig. Förutom när han blev rädd för aluminiumfolie. Slut. Semestern är slut och kanske även sommaren. Är det okej att börja drömma om stickade höstkoftor än?

2 comments:

  1. åh, sötaste ungen med knäppna händer! :) det är mer än okej att längta efter stickade koftor, jag har längtat mig sönder och samman efter stora halsdukar och kängor i flera veckors tid... men snaaart är den här, allrakäraste herr höst! :)

    ReplyDelete
  2. ja visst är det något visst med hösten ändå när den först kommer. Man lär ju ångra sig sen när man börjar frysa om fingrarna :)

    ReplyDelete