Tuesday, 7 December 2010

NYC

Jag kom hem från New York igår morse. Har skakat av mig min jetlag och i alla fall börjat packa upp väskan. Finns det något tråkigare? Tog extremt lite bilder där borta tyvärr. Vi spenderade dagarna med att korsa avenyer och räkna gator. Jag blev nog lite handlingsförlamad när jag kom fram i torsdags. Hade så höga förväntningar på resan men var så dåligt förberedd och kunde inte sätta fingret på vad jag ville få ut av mitt besök. Dessutom låg de butiker och restauranger jag ville till så otroligt utspridda. Kom snart fram till att jag inte brydde mig så mycket om shoppingen som jag trodde och började bara njuta av att kunna göra precis vad som helst när som helst. Jag lät staden få överraska mig istället. En grej visste jag att jag bara måste hinna med och det var Empire State Building. Vi köpte expressbiljetter men fick ändå köa i timmar. December är inte en bra tid att åka upp där eftersom det är mest folk på hela året i NY då. När vi väl kom upp blåste det så isiga vindar att vi genast ville åka ner igen. Inte lika romantiskt som på film med andra ord. Men, been there, done that!

6 comments:

 1. Satan att du inte hann ta del av Chloé Schutermans New York-guide innan du åkte... ;) (Galenskap, jag tror hon är tolv år)

  ReplyDelete
 2. Och så glömde jag ju länken http://chloeschuterman.chic.se/new-york/

  ReplyDelete
 3. Får dåligt samvete att jag inte fått arslet ut vagnen och fixat mina N.Y bilder än, men ni ser ut att ha haft det jätte bra utan mina tips som tur är.

  ReplyDelete
 4. Sara: Chloes guide var mest Ugg, Ugg, Ugg haha. Tänk om jag hade bloggat som 12-åring, hade varit så kul att läsa nu.

  Minna: Ingen fara, jag hann ändå inte med en bråkdel av vad jag trodde så det får bli ett eller flera återbesök längre fram.

  ReplyDelete
 5. New York kan vara överväldigande indeed! Första gången jag var där kändes det enormt, men sen blir det bara mindre och mindre :)

  ReplyDelete
 6. Det låter lovande. På't igen bara! Nu börjar jag känna mig klar med sightseeing, bagels och 5th Avenue :)

  ReplyDelete