Thursday, 17 March 2011

sausage fingers

Min Engelsman övar och övar men lär sig nog aldrig att öppna ett svenskt mjölkpaket. Han skyller på att han hade en milkman och glasflaskor tills han var 21. Vi vet att den ursäkten inte håller när vi ser hur han öppnar ett engelskt paket te. Jag säger att nu får det bli förbud på att ens försöka öppna vår mjölk, för det går inte att hälla när öppningen är stor som en knytnäve! 

2 comments:

  1. förlåt att jag fnissar, men oj så himla roligt! jag vill inte säga "hur svårt kan det vara" eftersom det ibland är omöjligt även för en som är uppvuxen med dessa mjölkförpackningar, jag tror att det måste vara limmet ibland, att det klickats på i för stor mängd så att förpackningen är som igenlimmad. en helt vetenskap är vad det är, men det här var absolut dagens fniss.

    ReplyDelete
  2. Ja visst är det lite knepigt även för en annan ibland men det finns ju gränser för hur illa det kan gå ;) Igår öppnade han dock ett nytt paket felfritt för första gången. Min svärmor har också gjort ett försök en gång och trots att hon använde sax blev det katastrofalt.

    ReplyDelete