Sunday, 18 March 2012

stockholmsbilderNågra bilder från veckan som gått och allt mitt strosande inne i Stockholm. Jag var bland annat vid Slussen och satt en stund vid vattnet och bara sög i mig solstrålarnas energi. I Kungsträdgården sitter alla och väntar otåligt på att få äta en lunch i det gröna. Än så länge är det lite grått och kallt men människor börjar tina upp och vakna till liv efter en lång vinterdvala. Det är härligt när ett folk kollektivt blivit lite gladare.

Annars så har min vecka varit lite så här:
- Mannen har varit hemma sjukskriven med en helt galen nackspärr och haft jätteont.
- Sonen går och säger till alla på dagis att hans mamma är i skogen. Låter som att jag skulle smyga omkring runt dagiset hela dagarna och spionera. Misstänker att det där bara är början på pinsamheter som han kommer berätta för sina fröknar, det blir väl både sanningar och påhittade historier.
- Min mamma har brutit handleden och blivit gipsad och sjukskriven. Ironiskt att det händer några dagar efter skidresan.
- Min bror fyllde 35 år och vi firade med att laga några smarriga rätter, han gjorde en otroligt god frozen cheesecake och vi avslutade med att se en bra romcom, nämligen Crazy Stupid Love.
- Idag var vi på Fotografiska för att se Anton Corbijns häftiga bilder. Vi såg alla utställningarna där men jag tycker man blir mättad så fort och jag gick faktiskt och gäspade mig runt. Måste dock säga att utställningen Stolen Children berörde starkt. Den visar upp allt lidande den nu så omtalade Joseph Kony och hans armé orsakar i Uganda. Ännu en påminnelse om hur himla bra man har det. Hoppas ni alla hade en fin vecka och är laddade inför nästa!

No comments:

Post a Comment