Godaste glutenfria våfflor som jag ätit hittills, smakar fantastiskt med kardemumma och vanilj. Jag har dessutom lyckan att kunna avnjuta dem med min mors hemlagade hallonsylt!
50 g smält smör
2 ägg
6 dl mjölk
5 dl glutenfri mix (lailas)
1 msk pofiber
Ett par nypor salt
1 krm kardemumma
1 tsk vaniljsocker
Vispa ägg och salt pösigt. Tillsätt 2 dl mjölk och tillsätt den glutenfria mixen. Blanda i resten av mjölken och smöret, rör ner ett kryddmått kardemumma och en tesked vaniljsocker. Låt svälla 10 minuter innan du gräddar. Våfflorna ska få lite färg, då blir de frasigare!
These waffles are the best gluten free I have ever tasted so far. Mix in some cardamom and vanilla and you will enjoy them even more.
Vad gott det lät med kardemumma i våfflorna. Måste testas!
ReplyDelete