Friday 26 January 2007

utan mal & riktning



Har du angrat dig o kopt lappskorna an? :) Go for it! Tack for ett par trevliga dagar och det goda sallskapet. Synd att vi inte var mer fit for fight och hann med annu mer av vara must-do's!

Jag vaknade tidigt o kunde inte somna om. Miljoner tankar o fragetecken i huvudet som snurrade runt. Blir tokig av att inte veta vad jag gor om ett ar. Kommer jag flytta tillbaks till Sverige 2008 eller bli kvar har? Kommer jag hitta nagot jobb jag trivs med eller fortsatta ga omkring o bara undra? Och det knepigaste av allt tycker jag ar att leva utan nagra mal. Kanns inte som jag kan skilja pa vad som borde vara mina mal att strava mot och vad som bara ar dagdrommar. En liten vilsen fegis har man blivit :( Hittade lite intressant lasning som behandlade nagot liknande pa Superhero Journal. Det handlade om att valja "The Path of Least Resistance", alltsa att hitta det som man har enklast for och trivs med istallet for att kampa pa motstroms och tro att man borde folja en viss vag.

Du maste kolla runt lite pa JoanLovesPaper's Flickr-sida. Hon gor jattesnygga bilder med hjalp av massa olika lager. Det far mig att vilja oppna kursboken i bild- & fotobehandling genast :) Synd att jag har sa daligt talamod med teknik bara. Ha en underbar helg och vila musarmen! Kram

4 comments:

  1. var just inne på superhero journal och läste. skönt och väldigt vettigt, speciellt när det kommer från en annan medmänniska istället för alla dessa karriärsupercoacher.
    det var härligt att läsa alla responser!

    ReplyDelete
  2. och hon soom jobbar med lager var ju hur inspirerande som helst ju! jag vet vad du menar, vill också lära mig allt det där, på en gång.

    ReplyDelete