Sunday, 19 April 2009

inspiration: soffbord


Vi har köpt ett nytt soffbord som ska få bo i vårt bibliotek. Hittade det i antikaffären men har efter det upptäckt att det säljs både på varuhuset House of Fraser och på nätet, så någon raritet var det knappast. Finns i svart och krokodilskinn också. Börjar nästan ångra att vi inte valde det svarta, jobbigt!

Tänkte bjuda på ytterligare lite soffbordsinspiration. Här är några varianter som sticker ut lite från mängden.


Det här rustika bordet vore perfekt om man vill ha en kontrast till alla moderna möbler och vill 'skita till' det lite. (Brickmaker's coffee table, Sundance)


En fin blandning av material och färger i grafiska fält. (Milo Baughman coffe table, Treadway gallery)


På söta små taxben vilar det här 50-talsbordet i valnöt. Plats för förvaring under locket. (Drexer cocktail table, Uniques & Antiques)


Industrilooken i kombination med utmärkt förvaring. Alla tidningar kan nu enkelt få hamna i bordet istället för på. Den händige kanske skulle kunna sätta ihop något liknande själv? (red)


Och till sist, om du inte orkar vänta på att hitta det där speciella soffbordet med stort S, så kanske det är dags för ett måleriprojekt! Kika in hos Homebug och se hur hon förvandlat ett slitet, intetsägande bord till den här grafiska explosionen. Och så här gjorde hon.

No comments:

Post a Comment