Saturday, 30 May 2009

jag börjar ana ett mönster


lilarutig skjortklänning: Gap, blårutig klänning och kjol: Dorothy Perkins

skor: Timberlands

vita/rosa ben: privat

Utan att riktigt inse det förrän jag tömde shoppingpåsarna har jag råkat skaffa mig väldigt mycket rutor till en redan 'överrutig' garderob. Men det finns väl värre brott man kan begå! Skorna såg jag förra veckan och var tvungen att slå till på idag. Tyvärr vet jag inte om jag kommer kunna behålla dem för de är på gränsen till för små. Nästa storlek uppåt kändes för stor iställlet. Suck, det är som pest eller kolera. Vill jag ha trångt och varmt, eller löst och nästan tappa?

4 comments:

 1. Som en 38,5 föreslår jag sula i en större storlek?
  Och kände med ens vilken tant jag framstår som :)

  (En varm sommar när jag och Marika semestrade i Stockholm provade och köpte Marika världens snyggaste sneakers. Vad hon inte tänkte på då var hur svullna hennes fötter blivit av sommar och mycket spring på stan. Väl hemma insåg hon att hon köpt ungefär 3 storlekar för stora skor. På allvar...)

  ReplyDelete
 2. Tack, tack, tack. Jag tror du löst min vånda. En sula som dessutom kan bytas ut och därmed fräschas skorna upp en aning. Ska prova det. Stackars Marika, hihi men TRE storlekar för stort, jag kan inte låta bli att fnissa lite. Såg de inte helt enorma ut? Som en basketspelares dojjor, men du var snäll o sa inget när hon provade :)

  ReplyDelete
 3. En sula är alltid bra! Ingen tantvarning där inte ;)

  Det känns fräscht att kunna byta ut sulan då och då, så sliter man inte ut innersulan så mycket med sommarsvett & annat gött!

  Och rutigt kan man dessutom aldrig få nog utav :)

  ReplyDelete
 4. Kan meddela att jag bytte till större storlek idag och köpte sula, känns jättebra! Det lilla extra utrymme jag fick fylldes ut på direkten och det finns inte en chans att jag skulle kunnat gå i de andra utan att knipsa av några tår. Ahh happy ending :)

  ReplyDelete