Sunday, 27 September 2009

godsaker i badrumshyllanNu när hösten gör sitt intåg så är det skönt att ha pålitliga hud- och hårvårdsprodukter i badrummet. Håret kanske känns lite slitet efter sommarens solande och hyn börjar tappa lite av sin fräschör. Både jag och Emma är beroende av Redkens produkter. Jag rekommenderar Redken All Soft som verkligen gör torrt och grovt hår silkeslent och mjukt. Nu har jag snart använt det i ett år och när jag var hos frisören för ett par veckor sedan så fick jag komplimanger för mitt fina hår. Innan dess var det faktiskt 6 månader sedan jag klippte mig (!), men frisören behövde bara toppa ett par centimeter nu. Jag är också en användare av i.d. makeup från Bare Escentuals, såg senast när jag beställde Redken-produkter från feelunique.com att man även kan köpa i.d Bare Escentuals foundation för 230 kr jämfört med 425 kr här hemma. Ett verkligt kap alltså!

4 comments:

 1. Om du har möjlighet så testa mineral foundation ifrån danska Tromborg, jag tycker den e snäppet vassare än i.d. Jag har den i 4 olika färger:/

  ReplyDelete
 2. Har varit och nosat lite på Tromborg, men tycker att kornen verkar vara större än i.d.

  Blandar du din egna nyans eftersom du har 4 färger? Ska gå in på PUB imorgon och testa Tromborgs foundation, tack för tipset!

  ReplyDelete
 3. Jag har bara använt IDsmink i en månad men jag är helförtjust. Jag tittar på min gamla foundation och mina svampar och ryser.

  Det är inte klokt så snyggt det blir. Och så bra det håller?

  Fick för mig att kolla på DVD.n som följde med startkitet. (Ja, jag vet. Gud så korny...) De gjorde inte alls som de visat mig på salongen. Snarare tvärtom, allt de sa att jag i n t e skulle göra. Det gjorde de i filmen - skumt.

  Använder du deras ögonskuggor också?

  ReplyDelete
 4. Väldigt skumt det där med instruktionerna...

  jag var också lite korny i början (då i.d var ganska nytt i Sverige) och gluggade på filmen :) Ibland behöver man en update när det gäller tekniker, har en tendens att göra det på ens egna sätt ändå.

  Jag använder ögonskuggorna, tycker de är väldigt bra. Något som jag tycker är överflödigt är krämen Skin Revitaliser som man kan ha som grund.

  ReplyDelete