Monday, 24 May 2010

till retrokontoret

Har kikat på den här på Myrorna i Ropsten ett antal gånger men inte kunnat motivera köpet eftersom det är en väldigt stor och tung grej att ha som bara prydnad. Men sist jag var där kunde jag inte fatta att ingen plockat upp den än och kände att jag ville, MÅSTE ha den. Nu står den dammig som sjutton på mitt svarta sideboard och ger mig inspiration. Tror den är från 40-talet och jag gav 250kr för den.

6 comments:

 1. Å, snygg! Från Jönköping hörs applåder.

  ReplyDelete
 2. sådär gjorde jag också, sprang på en gammal stor och otymplig, men ack så vacker, remington på en loppis, för ca 200 kronor, och jag kände att jag var bara tvungen att köpa den!:)

  här finns en bild:
  http://bakinganddreaming.blogspot.com/2010/04/we-went-for-some-things.html

  ReplyDelete
 3. Emmie, vad snygg den var! Får gratulera. Har du använt den? Jag har inte testat min än men misstänker att jag åtminstone behöver köpa nytt bläck.

  ReplyDelete
 4. jag tänkte senast för en timme sen på att kanske skaffa skrivmaskin, och så dyker jag in här och ser denna! som att det är meningen att jag också ska köpa en liksom... kanske redan idag. mycket bra köp måste jag säga :)

  ReplyDelete
 5. Camilla, dooo it! Köp en, de är ju så fina att titta på :) Jag har bloggat om en lite smidigare maskin tidigare. http://eoediary.blogspot.com/2009/04/vindsrojning.html

  ReplyDelete