Sunday, 30 May 2010

vera houdini


Så vi hade precis byggt klart det nya staketet så att Vera kunde få springa lös i trädgården. Men vår hund är som en Barbapapa. Hon kan ändra form och ta sig igenom och under precis vad som helst. Hon var borta i ett par timmar och jag var så nervös och rädd att hon skulle blivit överkörd. Ringde polisen och anmälde henne försvunnen. En familj i närheten hade hittat henne och så fick historien ett lyckligt slut, den här gången... Jäkla hund att skrämmas så.

3 comments:

 1. inget gör en så nervös som när de där älskade ludna gör sånt. Fint att hon sitter i knäet. Jag brukar försöka krama katten. Han gillar´t int´.

  ReplyDelete
 2. Usch, det e inget kul när husdjuren springer bort! Jag känner igen det där ! Vår hund va likadan, han hittade ständigt nya hål att ta sig ut igenom, hur små de än va. Sen såg man honom långt ute på fälten jagandes kaniner. Han hade aldrig en suck mot dem, men det begrep inte han :-)
  Men som tur va slutade han o rymma när vi flyttade in till stan.

  ReplyDelete
 3. Leila: Min katt som bor kvar hos föräldrarna hatade all närkontakt i flera år men nu är hon så kelsjuk och älskar't!

  Cornelia: Jag kan se framför mig hur lycklig hunden var ute på fälten, vilken frihetskänsla! Tur dock att han skärpt till sig inne i stan. Inget kul med oron.

  ReplyDelete