Tuesday, 20 September 2011

höstfilmSåg Jane Eyre igår. Tyckte den var riktigt bra. Vad passar väl bättre en kylig höstkväll än lite brittiskt kostymdrama? Vad rekommenderar ni för andra filmer som går just nu? Jag vill börja gå mer regelbundet. Bio + Höst = Sant!

4 comments:

 1. Den vill jag också se, hoppas den kommer till lilla skruttköping. När jag såg Melancholia var det reklam för den innan och då kände jag en stunds lugn och längt efter höst - just för att det är så mycket mysigare att gå in i bion då än på ljusa vårkvällar.

  ReplyDelete
 2. Exakt. Jag börjar till och med gå så långt att jag längtar till julhelgen och de filmer som kommer då. Både på bio och hemifrån soffan med knäck och kola.

  ReplyDelete
 3. Jag vill verkligen se Jane Eyre, har ju sett alla varianter tidigare och läst boken. Kan aldrig tröttna på kostymdramer. Längtar tills säsong 2 av Downtown Abbey sänds.

  ReplyDelete
 4. Jag trodde Downton Abbey 2 redan sänds nu? Men jag kanske sett det på någon Engelsk kanal. Jag har tyvärr inte hängt med i den serien från början så det får väl bli ett boxmaraton i framtiden.

  ReplyDelete