Friday 2 December 2011

mambo och grädde



Min man och jag brukade förr göra en liten fredagsdans varje fredag morgon för att fira helgen som stundade och sparka igång kroppen att orka bara en arbetsdag till. Den gick väl i princip bara ut på att vi höll om varandra och hoppade upp och ner medan vi ropade "friday, friday!". Vi slutade med det för länge sedan och numera brukar jag fredagsdansa i köket på kvällen istället. Då är det noga att det svänger och musiken sprudlar av glädje. Gud vad min son kommer skämmas för mig när han blir äldre! Mambo till exempel är utmärkt att fredagsdansa till. De här gamla videoklippen tycker jag verkligen smittar av sig med sin energi. Det kan behövas eftersom jag är så trött nuförtiden. Dessutom måste det här vara bland den mest effektiva träningen, kör ett tvåminuterspass framför youtube varje dag så har man nog snart kommit i toppform!



Nu när det är helg och dags att unna sig ännu mer gott än vanligt vill jag tipsa om en enkel efterrätt, nämligen coffee pudding. Jag provade detta förra helgen och det var både gudagott och gick snabbt att göra. Receptet hittar du på den underbara matbloggen Not Without Salt.



Trevlig helg kära vänner!

4 comments:

  1. Åh jag skrattade, läste högt för karln min och tyckte det var en riktigt bra ide!

    ReplyDelete
  2. haha men det ÄR ju en bra idé :) Mer fredagsdanser åt folket!

    ReplyDelete
  3. Det är en fantastisk idé! Nu när jag har börjat jobba igen så ska jag köra på en fredagsdans på fre morron! Fett! Ska ta din låt osså!

    ReplyDelete