Friday, 13 April 2007

glada musiker


Ikväll bjöd jag och maken lillebror på middag på Bomullsfabriken och sedan på konsert med Salem Al Fakir. Förband var en grupp med en sångerska som heter Helena, lite smågalen och flummig, påminde om en tidig Björk. Hon kunde inte stå stilla när hon sjöng, utan vred sig i konstiga, men ack så charmiga, rörelser;) Lillebror var överlycklig över sin födelsedagspresent och det var härligt att få sitta bredvid och se hans glada min när Salem intog scenen. En helt underbar, energisk och tokrolig konsert, med spontana överraskningar och spelglädje. Kände hur jag också ville hoppa upp på scenen och springa runt och skutta upp och ner. Det är väl så Elsa alltid känner sig, hon har så mycket glädje och energi så att hon knappt vet vart hon ska ta vägen. Lösningen är att skutta och skutta, springa och hoppa. Nu ska jag fortsätta att skutta, det blir däremot inga koordinerade dansrörelser, det överlämnar jag till dig. Har dock lite ångest inför morgondagens middag, har bjudit hem svärföräldrarna och som vanligt vet jag inte vad jag ska bjuda på. Får hoppa lite och hoppas att en idé kläcks ;) kram!

2 comments:

  1. vad kul att ga pa konsert, man brukar bli pa sa bra humor av det. plus en aning avundsjuk pa alla musikaliska talanger som har nagot att visa upp.
    Hur gick middagen med svarforaldrarna? Kom du pa nagon bra mat att laga? Hoppas ni hade en trevlig helg, nu ar ju veckan i full rullning igen. Vi hors!

    ReplyDelete
  2. det gick bra, jag hittade ett fiskrecept med timjan och apelsin som var fräsch och vårig.

    jag längtar redan till helgen...

    ReplyDelete