Wednesday, 18 April 2007

vild vecka


Det är alltid väldigt stressigt veckan innan tryck. Springer omkring och synkar möten och deadlines. Stressade av med lite golf i helgen, har fortfarande ont i armar och ben. I måndags var det dags för makeover-projektet, denna gång var det dags för stadens kända basketfamilj att göra om sig. Från 8 till 19 och sedan hem för att skriva färdigt alla artiklar till, lite sömn och sedan upp tidigt för att godkänna korr och jaga in annonserna. Sedan unnade jag mig en välbehövlig avslappningsmassage på Face, hon har förvisso höjt priset, men jag ska ändå försöka hinna med ett besök en gång i veckan. Jag fick ledigt på fredag, blev så himla glad. Chefen tyckte att jag hade gjort ett jättebra jobb och ville inte se att jag brände ut mig med mitt tempo. Äntligen någon som förstår att jag har svårt att varva ner och tar hänsyn till det. Idag är det dessutom en skön regnig dag, då ska jag sitta hemifrån och arbeta. Kram på dig.

2 comments:

  1. later verkligen som du haller ett hogt tempo! har ar det raka motsatsen, jag har sa mycket tid men hinner inget anda. Ska bli kul att se senaste "make-overn", du far saga till nar den kommer upp pa hemsidan. Vad skont att du fick en ledig fredag och langhelg, har du nagra kul planer? Jag ska traffa mamma som kom till London idag med 5 vaninnor. Ar lite mammasugen : )

    ReplyDelete
  2. jag började dagen med att tvätta, har kollat efter villor och nytt jobb och ska ta en liten fika på stan. hade ett möte inbokat som var arbetsrelaterat, men det gick väldigt snabbt.

    konstigt att vara så ledig. vet inte var jag ska börja...

    hoppas du får din mamma-dos!

    ReplyDelete