Thursday 14 May 2009

tydligt budskap!

Budfirman hade ringt mig flera gånger för en hemleverans. Eftersom de sa att det var till maken så trodde jag att det rörde hans jobb då han alltid får paket dagligen. Jag missade leveransen med en kvart och satt ensam hemma med kvällsmaten framdukad. Så ringer budet och undrar om jag är hemma nu, för han vill gärna bli av med "maskinen". Ett stort paket lastas in och jag får en liten chock när jag ser att det är en motionscykel. Budkillen försöker vara snäll och säger att det inte ser ut som att jag skulle behöva den. Men tydligen är det någon som tycker att jag absolut behöver! Snacka om att vara subtil! I för sig har jag ju tjatat om spinning och med fem gym i närmaste kvarteren så borde jag inte ha några ursäkter, men det har jag. Så nu tyckte väl min käre man att det får vara slutsnackat för min del. Haha!



Är det nu man ska träna framför MTV med alla vältränade dansare som vickar på superrumpor och deffade armar för maximal ångest och förbränning?

1 comment:

  1. hahaha grattis! Det var modigt av honom att köpa frugan träningsredskap. Det är bara att hoppa i cykelbyxorna nu då ;-)
    Vi får peppa varandra, jag använder tyvärr fortfarande ursäkter fast jag har cykeln i blickfånget konstant.

    ReplyDelete