Sunday, 5 February 2012

winter wonderland


Minus 21 visade termometern imorse. Det betyder ju att det är rätt så kallt även här inne. Fast jag har njutit ordentligt av den här vinterhelgen och låtsades att vi var i fjällen på semester. Vi köpte en stor pulka igår med plats för två. Det var väl egentligen bara jag som var road där ute i backen. Jag har väntat i många år på en ursäkt att få åka pulka och nu har jag ju den perfekta täckmanteln (om man bortser från sonens buttra min). Vi fick gå in rätt snart igen för det var helt enkelt för kallt. Jag slängde glatt ihop lite varm choklad och skulle introducera denna tradition för James som hittills knappt smakat något chokladigt. Han var inte imponerad. På kvällen blev det hamburgare, melodifestival och film med brorsan och Malin framför en sprakande brasa. Vi såg filmen Hanna som var överraskande bra. En actionthriller med lite nya grepp och många snygga scener. Dessutom väckte den en längtan tillbaka till mitt år i Spanien och utflykterna vi gjorde där. Jag tror jag måste leta fram lite fotoalbum och musik jag lyssnade på där. Tolv år har hunnit gå, swisch!

2 comments:

  1. JA den filmen är bra! Men pulka och choklad-tradtizin kommer nog sätta sig, tror jag! (annars får du skaffa barnvakt så du kan åka pulka =) ) Hejja !

    ReplyDelete
  2. Haha ja barnvakt för pulkaåkning vore lyxigt :) Synd bara att man inte längre fixar att vara ute blöt och kall som när man var barn. Gud man ville ju aldrig gå in då.

    ReplyDelete