Saturday 10 March 2007

var och varme at folket!

Det har varit mycket pa gang, for oss bada skulle jag tro. Kanns som det har ar forsta stunden pa evigheter som jag sitter ner och kanner mig nagorlunda lugn och utvilad, och resten av dagen ar sa dar harligt oplanerad. Jag har Bjorn pa besok men just nu ar han ute o leker med en annan kompis. Vi var pa Portobello Road igar och fordrev nagra timmar. Vi satt bland annat pa ett cafe och lekte med mobilerna o programmet FaceWarp. Jag skrattade sa hogt och lange att jag trodde nagon skulle slanga ut mig, dessutom satte skrattet igang hostan som kanske inte lat sa trevlig for andra cafegaster.
Det ar varmt och soligt har, ca 13 grader. Det var en trevlig overraskning nar jag kom tillbaka fran Sverige. En bra bonus med att ha besok ar att man far uppleva sin egen stad som om man var har pa semester. Bjorn o jag hamnade ocksa pa Camden market men vi var dar mitt i veckan sa det var lugnt med folk. At nachos, drack ol och provade massa galna second hand-klader, men jag har hallt igen med shoppingen sen var grundliga modefyndarvecka. Har du hunnit kopa nagra fler skor? ;) Hoppas forsta veckan pa jobbet varit bra och att du har en mysig helg. Kram E


3 comments:

  1. har du kollat på alla avsnitt av Macleods ännu? köpt några fler rutiga skjortor?:)

    jag vet exakt vad jag ska köpa till dig nästa gång... din cowboy-wannabe!:)

    ReplyDelete
  2. Jag har sjalvklart sett klart sasong 6 och vantar nu otaligt pa att de ska borja sanda de nya avsnitten. Kanns tomt nu!

    Kolla in TOAST pa www.toast.co.uk Dar finns stilen jag gillar mest just nu, en blandning av lite cowgirl, worker, romantik och retro. Onskar jag hade rad med hela kollektionen :)

    ReplyDelete
  3. jag vill oxå se alla avsnitt!!

    spanade in toast. känns mycket bondromantik och brokeback mountain med en viss 50-talskänsla. härligt!

    ReplyDelete