Tuesday 3 April 2007

pig cheeks with bashed neeps



Ar lite speedad just nu. For det forsta sa ringde de fran ett event- och cateringforetag som jag sokt jobb hos och erbjod intervju pa torsdag. Nu vet jag inte hur jag ska kanna eller tanka, du vet ju hur det ar, antingen gar man o hoppas for mycket o tror man redan har det eller ocksa blir man en skraj o pessimistisk liten kyckling som knappast imponerar pa nagon :) Naval, det blir bra att farska upp intervjuerfarenheterna lite om inte annat.

Jag ska ta o anvanda min speed nu till lite snabbstadning. Vi ska traffa ett par for middag och bjuda pa fordrink har hemma. Jag ser inte fram emot det for vi har aldrig riktigt klickat forut. Det ar en kille som Scott kanner genom jobbet och hans tjej. 3 bankfolk och sa lilla jag. Hittills har det alltid blivit sa att de snackar om jobb och folk de kanner och sjalv har man inte ett dugg att bidra med utan sitter bara med ett krampaktigt leende och forsoker dolja hur uttrakad man ar. De har manniskorna har ingen susning om vem jag ar och verkar inte sa nyfikna pa att ta reda pa det heller. Jag ar inte heller nagon hojdare pa att stalla fragor och byta amne i och for sig sa jag far val forsoka att ta pa mig den rollen sjalv sa gott det gar. Man ska val inte klaga antar jag ; )

Vi ska i alla fall ga till Gordon Ramsay's nya pub som oppnat pa var gata. Det kan bli ett bra stalle att ta med svenska besokare till for att testa den engelska maten som har sa daligt rykte. Men ryktet kanske ar valfortjant, hur later den har ratten t ex "Braised Gloucester pig cheeks with bashed neeps"?! Vet knappt vad det ar men det later ganska vidrigt. Jag aterkommer med en recension senare. Kram kram.

3 comments:

  1. GRATTIS!!!
    Vad kul, spännande och pirrigt:)
    Det går säkert bra, du är härdad nu, inte lika naiv som en
    26-åring ;o)

    Du står säkert ut på parmiddagen när du har det här att tänka på. Passa på att öva på obekväma situationer såsom en intervju!
    kram!

    ReplyDelete
  2. Verkligen pirrigt! Jag hade ett missat samtal pa mobilen imorse och jag tors knappt ringa upp ifall det ocksa har med jobb o gora. Fy vad jobbigt det ar att bli nervos :(

    ReplyDelete
  3. Kan meddela att det var en jattetrevlig middag o kvall och jag sag sjalv till att vi pratade om resor o annat istallet for jobb. Far ta tillbaks allt dumt jag skrev om dem. Man far helt enkelt bjuda till lite sjalv ibland.
    Ramsays pub o restaurang var OK. Men de som drev stallet innan var ocksa OK. Inredningen var fin och maten var god men man hade liksom vantat sig nagot med markbar skillnad i kvalitet m.m. och det var det inte. jag at grillad makrill o potatissallad till forratt och en paj med lancashireost, purjo o broccoli med en sallad till varmratt. Inte sarkskilt spannande, later som en middag hos mamma o pappa inte som nagot man bestaller hos Ramsay eller hur? Fast det stod ju iofs att det skulle vara traditionell pubmat o inte posh restuarang for det har han ju redan nagra stycken. Antar att vi inte kommer se sa manga limousiner med Elton eller Beckhams i pa var Narrow Street :(

    ReplyDelete