Sunday, 12 July 2009

mera roadtripbilder och loppisfynd

Lite i senaste laget kommer mina bilder från vår E0E roadtrip runt Mälaren. Vi hade en fantastisk och solig dag när vi susade fram genom vetefälten eller skruvade upp volymen på motorvägarna. Vilken frihetskänsla att dra från stan i 110 kmh! Det blev en del loppisfynd men jag kände att jag nästan blivit mättad på söta porslinsfigurer. Mycket märkligt! Jag hade annars haft tillfälle att köpa vartenda djur i vår herres hage på loppisen utanför Västerås. Där fanns en riktig expertgubbe som bland annat specialiserat sig på Lisa Larsson. Elizabeth och jag blev båda kära i en vit pudel av henne men jag tyckte 500 kr kunde behöva gå till något annat. Det kändes inte som ett fynd och märkesgrejer är jag inte så mycket för ändå.

I Västerås mötte vi Kungaparet. 


På Myrorna hittade jag ett par gulliga kaffekoppar med fat som jag tänkte smutta espresso i. Tyvärr missade jag att det var en spricka i ena koppen men än så länge håller den tätt. 

Kisspaus med Bruno i Västerås.

Jag hittade en jättefin tavla med ett Skånelandskap som jag hoppas hitta en plats för snart. Skulle vara fin i en väldigt ljus och lite sliten inredning.

Älghorn för att få lite lodgekänsla hemma. Det kändes rätt märkligt att åka runt med det här i bagageutrymmet.

Jag ville byta till den här coola bilen som stod parkerad på Tidö Slotts innergård.

I Mariefred njöt vi av vackra trädgårdar och lugna promenader utmed vattnet. Vi gnällde lite över en alldeles för dyr kaffe latte och delade framtidsdrömmar på en brygga. Sommar och semester, kan det bli bättre?

2 comments:

  1. Det är kul att googla på "fynden" vi har gjort, såg att det ryska porslinet tyvärr inte var så märkvärdigt som den där gubben påstod, men jag är nöjd med mitt köp just för att de var så fina. Såg att pudeln kunde man köpa på tradera för 120 kr. Slå till? ;)

    ReplyDelete
  2. De var ju jättefina dina nya fåglar och jag har aldrig sett något liknande. Pudeln för 120kr låter ju väldigt lockande! Tänk om man upptäckt det efter att ha betalt 500!

    ReplyDelete