Wednesday, 7 February 2007

ännu inget glädjeskutt


Jag har så mycket att göra så jag har ännu inte hunnit reflektera över jobbet jag har blivit erbjuden. Nog blev jag glad när de ringde och berättade nyheten, men jag blev så glad att det enda som jag kunde få fram var "vad trevligt... eller vad kul, roligt alltså". Så jag har ännu inte hunnit ta ett glädjeskutt enligt tradition. Nu så måste en tenta in på fredag och en liten hemsida för vår kurs samt ett utkast över FVs layout. Imorgon så ska jag iväg till kontoret i Nyköping på kickoff. Oh my god! Mitt livs första riktiga kickoff. Det ska bli spännande (och lite läskigt) att träffa de som jobbar där, men först har jag fått i uppdrag att testköra en ny volvo som jag sedan ska skriva lite om. Stackars platschefen i Norrköping, som måste åka med upp. Dblir ju jämt åksjuk när jag kör... så vi får se om vi ens överlever färden. Och om vi hittar dit. Jag har ju som du vet noll lokalsinne. Hittar med nöd och näppe ut genom stan. Och dessutom i en volvo som ger mig hemska flashbacks till tonåren då pappa tvingade mig att köra hans volvokombi. Jag har i alla fall spanat in vad jag ska belöna mig själv med när jag kommer till London. Visst är de läckra? Kanske vore något för dig som är helt inne på romantik och rosor. Dessutom så är det ju en rejäl klack så att du får mer respekt från kassatanten:) Ska stoppa huvudet i garderoben nu och genomlida lite klädångest. God natt!

5 comments:

 1. hihi ser lite kul ut nar man forst ser en stor bild pa en sko och ser framfor sig hur du skosurfar pa natet och sen laser "jag har sa mycket att gora..." men jag forstar vad du menar. Du far gladjeskutta har borta i London istallet :)

  ReplyDelete
 2. Vad kul det later med kickoff, vet knappt vad en san innebar men det later ju tufft :) Ska du alltsa testkora en bil med platschefen bredvid dig? hihi kor forsiktigt bara o forsok inte impa med massa omkorningar! Vad roligt att fa skriva en artikel ocksa. Later som ett jobb dar du kommer fa mkt nyttiga och varierande erfarenheter. You go, girl!

  ReplyDelete
 3. Skorna ar forresten underbara! jag skulle vilja ga i dem redan nu med lite korta smala jeans. det kanske far bli ett romantiskt, blommigt ar i ar :)

  ReplyDelete
 4. jag har alltid tid för skor;)

  ReplyDelete
 5. haha det vet jag att du har :)

  ReplyDelete